Δραστηριότητες

ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

Δραστηριότητες

Όταν ερωτευτείτε το περιβάλλον του κάμπινγκ και δεν θέλετε να φύγετε, σας έχουμε επιλογές με καθημερινές δραστηριότητες για ενήλικες και παιδιά. Κρατηθείτε σε φόρμα με beach volley, windsurfing και kitesurfing ή διασκεδάστε ανταγωνιζόμενοι στα βελάκια, στο πινγκ πονγκ και στο ποδοσφαιράκι. Οι μικροί μας κατασκηνωτές μπορούν να κάνουν νέους φίλους και να απολαύσουν την πισίνα, την παιδική χαρά και τις καθημερινές δραστηριότητες & τα παιχνίδια που οργανώνονται από την παιδαγωγό μας.

kite-surfing-gythion-camping
activities-at-gythio-bay-camping
ΣΠΟΡ

Windsurfing or kitesurfing

Μετά τις 12.00 οι λάτρεις του windsurfing και του kite surfing αρχίζουν να αναρωτιούνται αν ο άνεμος είναι αρκετά δυνατός για να ανέβουν στη σανίδα τους και να σαλπάρουν με κατεύθυνση την Κρήτη με δυτικό άνεμο. Το θέαμα είναι εκπληκτικό για όσους βρίσκονται στην παραλία. Κοντά στην παραλία το κάμπινγκ μας προσφέρει δωρεάν ένα χώρο όπου οι windsurfers μπορούν να πλύνουν και να αποθηκεύσουν τον εξοπλισμό τους. Μια σχολή σερφ βρίσκεται 500 μέτρα μακριά από το κάμπινγκ, όπου ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα και να νοικιάσει εξοπλισμό από τον Θοδωρή. Οι Surfers και οι Kite Surfers θα πρέπει πάντα να κρατούν απόσταση ασφαλείας από τους λουόμενους.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ

Καθημερινή διασκέδαση & παιχνίδια

Στην υψηλή περίοδο κάθε μέρα μεταξύ 14.00 και 21.00 παιδαγωγοί της ομάδας μας οργανώνουν το πρόγραμμα παιδικών δραστηριοτήτων που μπορείτε να βρείτε αναρτημένο σε διάφορα σημεία του κάμπινγκ. Παιδιά ηλικίας από 2 έως 12 ετών μπορούν να λάβουν μέρος σε κυνήγι θησαυρού, body painting, περιβαλλοντική εκπαίδευση, διαγωνισμό χορού, μαθήματα μαγειρικής και πολλές άλλες ομαδικές δραστηριότητες. Οι μικροί μας κατασκηνωτές μπορούν να γνωρίσουν, να χαϊδέψουν και να ταΐσουν τα φιλικά γαϊδουράκια του κάμπινγκ και να μάθουν για τις απειλούμενες με εξαφάνιση θαλάσσιες χελώνες που επιλέγουν να γεννήσουν τα αυγά τους στην παραλία μας. Δεν απαιτείται επιπλέον πληρωμή για τη συμμετοχή στο καθημερινό πρόγραμμα παιδικών δραστηριοτήτων και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις παιδικές κατασκευές περιλαμβάνονται στην τιμή της διαμονής σας.

ΣΠΟΡ

Rent City e-Bikes & Mountain Bikes

Ηλεκτρικά Ποδήλατα

Ενοικίαση με την ημέρα – Η περιοχή προσφέρει καταπληκτικές ημερήσιες εκδρομές και όμορφες τοποθεσίες που δεν είναι εύκολα προσβάσιμες με μεγάλα οχήματα. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα προσφέρουν μια μοναδική λύση που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε την ήρεμη και παρθένα τραχιά ακτογραμμή της Μάνης και να απολαύσετε από κοντινλη απόσταση την εντυπωσιακή θέα.

Κατά την ενοικίαση, σας παρέχουμε κράνη ασφαλείας και παιδικά καθίσματα, αν χρειαστεί.

Ενοικίαση με την ώρα – Για μικρότερες διαδρομές στην τοπική πόλη του Γυθείου, 5 χλμ. από το κάμπινγκ, για τα ψώνια σας ή τις ανάγκες αναψυχής, μπορείτε να νοικιάσετε τα ηλεκτρικά ποδήλατά μας με την ώρα. Το Γύθειο διαθέτει μια καλή επιλογή τοπικών φρέσκων προϊόντων διατροφής, σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και καφετέριες.

Ποδήλατα mountain

Για κοντινές εκδρομές ή περιπετειώδεις εξερευνήσεις στις τοπικές ποδηλατικές διαδρομές, μπορείτε να νοικιάσετε ποδήλατο mountain με την ημέρα.

Κατά την ενοικίαση, σας παρέχουμε δωρεάν κράνη ασφαλείας και παιδικά καθίσματα, αν χρειαστεί.

bikes
bikes

Ανακαλυψτε

Δείτε ακόμη

Οικογένεια

gallery

Ανακαλύψτε το Gythio Bay

FOLLOW US

Find Us on Instagram and See Our Latest Posts

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Newsletter

    Close
    Youtube
    Instagram
    Facebook
    LinkedIn