Οικογένεια

Οικογενειακό κάμπινγκ

Το τοπίο μας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επιτρέπει στους μικρούς μας κατασκηνωτές την ελευθερία του χώρου, απολαμβάνοντας την πισίνα, την παιδική χαρά, τον μικρό παιδότοπο και τις δραστηριότητες, ενώ οι γονείς μπορούν να τα παρακολουθούν σε ασφαλή απόσταση. Ενθαρρύνουμε τη χρήση ποδηλάτων, πατινιών και σκούτερ μέσα στο κάμπινγκ. Στην υψηλή περίοδο, καθημερινά παιδιά όλων των ηλικιών μπορούν να πάρουν μέρος σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων που οργανώνονται από τους παιδαγωγούς μας, ενώ οι γονείς μπορούν να απολαύσουν ένα δελεαστικό γεύμα, καφέ ή να δροσιστούν με ένα κοκτέιλ στις ξαπλώστρες της πισίνας.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Η ολοκαίνουργια παιδική χαρά μας είναι διαθέσιμη για τους νεότερους κατασκηνωτές μας για ασφαλές και δημιουργικό παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, η παιδική χαρά είναι εξοπλισμένη με δάπεδα ασφαλείας τεχνητούς χλοοτάπητες και πολλά νέα και πρωτότυπα παιχνίδια. Κατά συνέπεια, πληροί όλα τα πρότυπα ασφαλείας.

Πάνω απ’ όλα, ο νέος παιδότοπος προσφέρει στους γονείς την ευκαιρία να χαλαρώσουν δίπλα στην πισίνα, το μπαρ και τους χώρους του εστιατορίου, ενώ τα παιδιά κάνουν νέους φίλους, παίζουν και αναπτύσσουν τις κινητικές τους δεξιότητες.

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

Ο μικρός μας παιδότοπος είναι κατάλληλος για μικρά παιδιά έως 5 ετών. Κάθε μέρα υπάρχει ένα δημιουργικό εργαστήριο για μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας 3 έως 7 ετών που έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ομαδικά παιχνίδια, να μάθουν για το περιβάλλον και να δημιουργήσουν υπό την καθοδήγηση των παιδαγωγών μας.

Ειδικότερα, για τον Ιούλιο-Αύγουστο, οι ομάδες δημιουργικού παιχνιδιού διαμορφώνονται ανάλογα με τις ηλικίες κάθε μέρα από τις 2 μ.μ. με επίκεντρο την έκφραση, την κίνηση, τη σωματική άσκηση, τη ζωγραφική και τη χειροτεχνία.

ΠΟΔΗΛΑΤΑ MOUNTAIN

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Η γύρω περιοχή προσφέρει εκπληκτικές ημερήσιες εκδρομές και όμορφα αξιοθέατα που δεν είναι εύκολα προσβάσιμα με μεγάλα οχήματα και θα τα απολάυσετε περισσότερο μέσω της ποδηλασίας. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα μας προσφέρουν μια μοναδική λύση που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε την ήρεμη και παρθένα άγρια ακτογραμμή της Μάνης και την εκπληκτική θέα με τα παιδιά σας, καθώς παρέχουμε κράνη ασφαλείας και παιδικά καθίσματα.

Για κοντινές εκδρομές ή περιπετειώδεις εξερευνήσεις στις τοπικές ποδηλατικές διαδρομές, μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ποδήλατα mountain με τη μέρα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Δείτε ακόμη

Παροχές

gallery

Ανακαλύψτε το Gythio Bay

FOLLOW US

Find Us on Instagram and See Our Latest Posts

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Newsletter

    Close
    Youtube
    Instagram
    Facebook
    LinkedIn