Πολιτική ακύρωσης

Ακύρωση ή αλλαγές από εσάς:

Είναι σημαντικό να μας ενημερώσετε αμέσως εάν θέλετε να προβείτε σε ακύρωση της κράτησής σας μέσω email στη διεύθυνση contact@gythiocamping.gr Εάν ακυρώσετε την κράτησή σας ισχύουν τα παρακάτω:

Πολιτική ακύρωσης

Ο επισκέπτης μπορεί να ακυρώσει την κράτηση του χωρίς καμία επιβάρυνση μέχρι και 14 ημέρες πριν από την άφιξή του. Οι ακυρώσεις πρέπει να αποστέλλονται γραπτώς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου contact@gythiocamping.gr

Πρόσθετα μη επιστρεπτέα είδη:

  • Εάν ο επισκέπτης ακυρώσει την κράτηση 7-13 ημέρες πριν από την άφιξη, θα χρεωθεί το 30% της κράτησης.
  • Εάν ο επισκέπτης ακυρώσει την κράτηση 3-6 ημέρες πριν από την άφιξη, θα χρεωθεί το 50% της κράτησης.
  • Εάν ο επισκέπτης ακυρώσει 2 ημέρες πριν από την άφιξη ή δεν εμφανιστεί, θα χρεωθεί η συνολική τιμή της κράτησης.

Εάν πραγματοποιήσετε κράτηση μέσω τρίτου (π.χ. booking, airbnb) και όχι απευθείας μέσω της τοποθεσίας μας στο web, ενδέχεται να έχουν πρόσθετους όρους και προϋποθέσεις σχετικά με την κράτησή σας. Μπορείτε να ενημερωθείτε απευθείας από τις αντίστοιχες επιχειρήσεις, καθώς η πολιτικής τους μπορεί να αλλάζει σχετικά με την ακύρωση κράτησης.

Ακύρωση λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων:

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για επιστροφές ή δαπάνες σας σε περίπτωση που μας εμποδίσουν να εκπληρώσουμε τις κρατήσεις σας περιστάσεις που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Οι περιστάσεις αυτές περιλαμβάνουν (ενδεικτικά) τον πόλεμο, την τρομοκρατία, τις ταραχές ή τις εμφύλιες αναταραχές, τη βιομηχανική δράση, τις πλημμύρες, τις φυσικές καταστροφές, τις επιδημίες, τις ασθένειες που κοινοποιούνται, τους κινδύνους για την υγεία ή παρόμοια συμβάντα.

Η κράτηση σας με το Camping Gythion Bay αποτελεί δεσμευτική σύμβαση μαζί μας.

Οι αναφορές σε “εμείς” και “εμάς” στους παρόντες όρους αφορούν το Camping Gythion Bay. Οι αναφορές σε “εσάς” ή “σας” αφορούν το πρόσωπο που κάνει την κράτηση και όλα τα μέλη που συμπεριλαμβάνονται στην κράτηση του εν λόγω προσώπου. Όταν πραγματοποιείτε κράτηση μέσω διαδικτύου ή σας στέλνουμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επιβεβαίωση κράτησης, συνάπτουμε σύμβαση μαζί σας, η οποία υπόκειται στους παρόντες Όρους κράτησης.

Το κάμπινγκ Gythion Bay δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για απώλεια ή ζημία σε περιουσιακά στοιχεία ή/και σωματικές βλάβες. Κάνοντας αυτήν την κράτηση αναλαμβάνετε πλήρη ευθύνη για εσάς, για τα άτομα που συμπεριλαμβάνονται στην κράτησής σας και συμφωνείτε να τηρήσετε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας.

Όλα τα αυτοκίνητα, τα οχήματα, οι μοτοσικλέτες, τα ποδήλατα ή άλλα οχήματα σταθμεύουν με ευθύνη των ιδιοκτητών τους. Το Camping Gythion Bay δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για απώλεια ή ζημία σε αυτοκίνητα, οχήματα, μοτοσικλέτες, ποδήλατα ή άλλα οχήματα.

Γενικές πληροφορίες κράτησης / Φόρμα κράτησης:

Τα έντυπα κράτησης συμπληρώνονται μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος κράτησης στην ιστοσελίδα μας. Εάν κάνετε κράτηση μέσω τηλεφώνου, θα συμπληρώσουμε τη φόρμα για εσάς.

Επιβεβαίωση κράτησης:

Θα σας στείλουμε μια επιβεβαίωση κράτησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν δεν λάβετε αυτό το μήνυμα. Ελέγξτε την επιβεβαίωση κράτησης και ειδοποιήστε μας αμέσως για τυχόν σφάλματα. Πρέπει να είστε πάνω από 18 ετών για να κάνετε κράτηση.

Πληρωμή

Απαιτείται προπληρωμή 20% του συνόλου. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας φυλάσσονται στο αρχείο, πέραν του 20% η κάρτα σας θα χρεωθεί μόνο σε περίπτωση ακύρωσης ή εάν δεν εμφανιστείτε κατά την ημερομηνία άφιξής σας.

Δεχόμαστε μετρητά , τραπεζική μεταφορά και τις ακόλουθες πιστωτικές κάρτες: VISA, Euro/Mastercard, Maestro.

Οι χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Οι θέσεις και τα ενοικιαζόμενα καταλύματα επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται μόνο για λόγους αναψυχής και περιορίζονται στον καθορισμένο χρόνο.

Ακύρωση ή αλλαγές από εμάς:

Μετά την αποστολή επιβεβαίωσης, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην κάνουμε αλλαγές ή να ακυρώσουμε την κράτησή σας. Ωστόσο, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι μερικές φορές αλλαγές πραγματοποιούνται πριν ή μετά την επιβεβαίωση των κρατήσεων και πολύ περιστασιακά οι κρατήσεις πρέπει να αλλάξουν ή να ακυρωθούν. Δεσμευόμαστε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποφύγουμε αλλαγές και ακυρώσεις και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε εναλλακτική λύση, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να το πράξουμε.

Οι κρατήσεις τον Ιούλιο υπόκεινται σε κράτηση τουλάχιστον τριών ημερών και οι κρατήσεις από τις 01 έως τις 19 Αυγούστου υπόκεινται σε ελάχιστη διαμονή πέντε ημερών.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις καθώς και οι κρατήσεις υπόκεινται σε αλλαγές

Κατοικίδια

Τα κατοικίδια, παρόλο που επιτρέπονται στο κάμπινγκ μας με λουρί και πάντα με την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, δεν επιτρέπεται να μένουν μέσα στα ενοικιαζόμενα καταλύματα χωρίς μεταφορέα κατοικίδιων ζώων.

Άφιξη και αναχώρηση

Όλοι οι επισκέπτες υποχρεούνται να παρουσιάζονται στην υποδοχή για check in & check out την ημέρα της άφιξης και της αναχώρησης.

Ώρες άφιξης και αναχώρησης

Οι ώρες άφιξης είναι από τις 14:00 έως τις 22:00 . Τα ενοικιαζόμενα καταλύματα θα είναι διαθέσιμα για τους καλεσμένους μας την ημέρα άφιξης μετά τις 14:00. Σε περίπτωση πρόωρης άφιξης, μπορείτε να περάσετε το χρόνο αναμονής σας στους κοινόχρηστους χώρους του κάμπινγκ , της πισίνας, του εστιατορίου, του μπαρ, της παραλίας κ.λπ.

Αναχώρηση από 08:00 έως 12:00

Σε περίπτωση καθυστερημένου check out τις ώρες 12:00-18:00 θα χρεώνεστε το 50% της ημερήσιας χρέωσής σας και το 100% εάν η αναχώρηση είναι μετά τις 18:00 μ.μ.

Εάν δεν επικοινωνήσετε μαζί μας και δεν έχετε φτάσει έως τις 21:00 την ημέρα της άφιξής σας, θα θεωρήσουμε ότι η κράτησή σας έχει ακυρωθεί από εσάς , δεν θα έχετε δικαίωμα επιστροφής και ολόκληρο το ποσό θα χρεωθεί.

Ώρες κοινής ησυχίας

Αποτελούμε ένα οικογενειακό κάμπινγκ σε ένα φυσικό περιβάλλον. Απαγορεύεται κάθε είδους ηλεκτρονική μουσική και κρουστικά όργανα καθώς οι επισκέπτες μας αποζητούν ηρεμία.

Ζητούμε από τους κατασκηνωτές μας να σεβαστούν και τους υπόλοιπους επισκέπτες μας.

Οι ώρες κοινής ησυχίας είναι 14:00-17:00 & 23:00-08:00

Διατηρούμε το δικαίωμα να απομακρύνουμε τυχόν κατασκηνωτές που ενεργούν ανάρμοστα ή δεν ακολουθούν τις κατευθυντήριες συστάσεις μας για τον θόρυβο.

Ασφάλεια και φύση

Το κάμπινγκ περιβάλλεται από φυσικά στοιχεία, φυτά και ζώα. Ωστόσο, αυτό συνεπάγεται τους κινδύνους που συνδέονται με τα άγρια ζώα και φυτά. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμούς ή ασθένειες που υποφέρετε ως αποτέλεσμα δαγκωμάτων, τσιμπημάτων ή κατανάλωσης των φυτών. Αν υπάρχει αμφιβολία, σας παρακαλώ να μας ρωτάτε πάντα και να ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να μην αγγίζουν φυτά ή ζώα που εσείς ή αυτά δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε ως ασφαλές.

Τα παιδιά είναι ελεύθερα να εξερευνήσουν την περιοχή, αλλά εξακολουθούν να είναι ευθύνη των γονέων τους ανά πάσα στιγμή.

Δεν θα θεωρηθούμε υπεύθυνοι για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή ζημία σε πρόσωπα, οχήματα, σκηνές, εξαρτήματα ή υλικό κατά τη διάρκεια της παραμονής σας μαζί μας.

Ελπίζουμε ότι αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναλάβουμε καμία ευθύνη για τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

Το κάμπινγκ Gythion Bay διατηρεί το δικαίωμα να κλείσει το κάμπινγκ υπό ακραίες ή επικίνδυνες καιρικές συνθήκες. Η απόφαση να γίνει αυτό εναπόκειται αποκλειστικά στη διακριτική μας ευχέρεια.

Η χρήση υγραερίου, θερμαντήρων ή γυμνών φλογών δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση στα καταλύματα ενοικίασης που προσφέρουμε ή μέσα στις δικές σας σκηνές ενώ βρίσκεστε στα κάμπινγκ. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα.

Πυροτεχνήματα, κινεζικά φανάρια, όπλα, γεννήτριες και επικίνδυνα υλικά ή ουσίες δεν επιτρέπονται στην στο χώρο του κάμπινγκ.

Πραγματοποιώντας κράτηση στον Camping Gythion Bay, αναγνωρίζετε πιθανούς κινδύνους κατά την είσοδο σας στο κάμπινγκ.

Το Πάρκινγκ

Υπάρχει διαθέσιμος περιφραγμένος χώρος για στάθμευση στα 200 μ από το χώρο του κάμπινγκ χωρίς χρέωση ή η στάθμευση εντός του κάμπινγκ την χαμηλή ή μεσαία περίοδο με χρέωση 6-8 € ημερησίως.

Ο χώρος στάθμευσης βρίσκεται μακριά από τις θέσης κατασκήνωσης. Οδηγίες και τρόπος εύρεσης του χώρου στάθμευσης θα δοθούν κατά την άφιξη σας στην υποδοχή. Μόνο τα οχήματα που διαθέτουν μαγνητική κάρτα επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στις κύριες περιοχές του κάμπινγκ, μόνο την χαμηλή ή μεσαία περίοδο . Οι μπάρες ασφαλείας δεν μπορούν να ανοιχτούν από την ρεσεψιόν ούτε σε περίπτωση φόρτωσης/εκφόρτωσης εξοπλισμού. Όλοι οι επισκέπτες και τυχόν πρόσθετοι επισκέπτες που επισκέπτονται το κάμπινγκ μπορούν να σταθμεύουν μόνο στην καθορισμένη περιοχή στάθμευσης αυτοκινήτων. Όλα τα αυτοκίνητα, τα οχήματα, οι μοτοσικλέτες, τα ποδήλατα ή άλλα οχήματα σταθμεύουν με ευθύνη των ιδιοκτητών τους.

Το Camping Gythion Bay δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για απώλεια ή ζημία σε αυτοκίνητα ή άλλου είδους οχήματα.

Πολιτική καθαρισμού & ανακύκλωσης

Σας ζητάμε να αφήσετε το ενοικιαζόμενο κατάλυμά σας, τη σκηνή Navajo, τη θέση της σκηνής ή τους χώρους που χρησιμοποιείτε εντός του κάμπινγκ σε καθαρή και τακτοποιημένη κατάσταση κατά την αναχώρησή σας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώσουμε κόστος καθαρισμού εάν το ενοικιαζόμενο κατάλυμά σας, η σκηνή, η θέση της σκηνής ή οποιοσδήποτε χώρος που χρησιμοποιείται εντός του κάμπινγκ δεν παραμείνει στην ίδια κατάσταση στην οποία βρέθηκε αρχικά.

Το Camping Gythion Bay διαθέτει άφθονες διατάξεις για ανακύκλωση, γι’ αυτό παρακαλείστε να διαχωρίζετε τα σκουπίδια σας και να χρησιμοποιείτε τους κάδους που παρέχονται.

Πρόσθετοι επισκέπτες ημέρας

Ενδέχεται να είναι δυνατή η επίσκεψη επιπλέον επισκεπτών μεταξύ 10:00 και 22:00 με χρέωση 5 ευρώ ανά επισκέπτη. Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός επισκεπτών στο χώρο ανά πάσα στιγμή μπορεί να αποκλείσει την επίσκεψη επισκεπτών.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα μέσα στα ενοικιαζόμενα καταλύματα.

Ζητάμε από εσάς και τους καλεσμένους σας να συνεργαστείτε με τους υπαλλήλους μας. Παρακαλούμε να μας βοηθήσετε ακούγοντας και τηρώντας τις οδηγίες, τις κατευθύνσεις και τα αιτήματα του προσωπικού. Αποτελεί προϋπόθεση της κράτησής σας ότι συμφωνείτε να ακολουθείτε τις οδηγίες του προσωπικού μας.

Γενικές συμφωνίες

Συμφωνείτε ότι πρέπει να διατηρείτε όλα τα έπιπλα ή εξαρτήματα (εντός ή εκτός) στην ίδια κατάσταση με την πρώτη ημέρα άφιξης σας και συμφωνείτε να τα αφήσετε καθαρά και τακτοποιημένα. Εάν παραβείτε αυτές τις συνθήκες, μπορεί να σας υπάρξει πρόσθετη χρέωση καθαρισμού ή/και να σας ζητήσουμε να επιδιορθώσετε ή να χρεωθείτε λόγω βλάβης που προκλήθηκε.

Συμφωνείτε να δείχνετε σεβασμό σε άλλους, συμπεριλαμβανομένων άλλων κατασκηνωτών, κατοίκων της περιοχής και του προσωπικού μας. Εάν καταχραστείτε την ιδιοκτησία ή παρουσιάσετε επικίνδυνη ή προσβλητική συμπεριφορά έναντι του προσωπικού, των ιδιοκτητών ή οποιουδήποτε τρίτου μέρους, μπορεί να αρνηθούμε να σας επιτρέψουμε την πρόσβαση στην ιδιοκτησία ή να σας ζητήσουμε να φύγετε πριν από το τέλος της κράτησης. Εάν συμβεί αυτό, θα θεωρήσουμε ότι η κράτησή σας έχει ακυρωθεί από εσάς και δεν θα δικαιούστε καμία επιστροφή χρημάτων.

Βρίσκεστε σε ένα φυσικό περιβάλλον και, ως εκ τούτου, συμφωνείτε να σεβαστείτε όλη την τοπική χλωρίδα και πανίδα. Οποιαδήποτε ζημία, σκόπιμη ή αμελής, θα ληφθεί σοβαρά υπόψη και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να ζητηθεί από εσάς και την παρέα σας να αποχωρήσετε από το κάμπινγκ. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα θεωρήσουμε ότι η κράτησή σας έχει ακυρωθεί από εσάς και δεν θα δικαιούστε καμία επιστροφή χρημάτων.

Πρέπει να μας επιτρέψετε την πρόσβαση στα ενοικιαζόμενα καταλύματα ανά πάσα εύλογη χρονική στιγμή κατά τη διάρκεια της παραμονής σας.

Ο αριθμός των ατόμων που χρησιμοποιούν το ενοικιαζόμενο κατάλυμα και τις σκηνές δεν μπορεί να υπερβαίνει τον αριθμό που έχει συμφωνηθεί και δηλωθεί κατά την κράτηση.

Ειδικές αιτήσεις

Εάν έχετε ειδικά αιτήματα ή ανάγκες, μπορείτε να μας ενημερώσετε κατά την κράτηση. Εάν έχετε κάποια αναπηρία που μπορεί να επηρεάσει την παραμονή σας , ενημερώστε μας πριν επιβεβαιώσουμε την κράτησή σας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας εξυπηρετήσουμε, αλλά θα σας ενημερώσουμε εάν δεν είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.

Ευθύνη

Ελπίζουμε πραγματικά να απολαύσετε την παραμονή σας μαζί μας. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη διάρκεια της παραμονής σας, ενημερώστε μας αμέσως ώστε να προσπαθήσουμε να τα επιλύσουμε όσο βρίσκεστε εδώ. Εάν έχετε τυχόν παράπονα, στη συνέχεια, απευθυνθείτε στην υποδοχή, τηλεφωνικά στο 273302252 ή στείλτε μας email στη διεύθυνση contact@gythiocamping.gr. Επιπλέον, δεν αποδεχόμαστε την ευθύνη για τυχόν ζημίες που σχετίζονται με οποιαδήποτε επιχείρησή σας, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά: απώλεια δεδομένων, απώλεια κερδών, απώλεια εσόδων ή διακοπή της επιχείρησης.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους όρους της πολιτικής απορρήτου μας.

Δικαιώματα τρίτων

Καμία διάταξη της παρούσας συμφωνίας δεν αποσκοπεί ούτε παρέχει δικαιώματα σε τρίτους.

Close
Youtube
Instagram
Facebook
LinkedIn