Ομαδικές εξορμήσεις

Groups & Retreats

Είτε είστε μια μικρή ομάδα φίλων ή οικογένειας, είτε μια μεγαλύτερη ομάδα κατασκηνωτών, συμμαθητών ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα που σας ενδιαφέρει το καμπινγκ, έχουμε πολλές επιλογές από καταλύματα ή χώρους προς ενοικίαση. Επιπλέον, προσφέρουμε ημερήσιο μενού στο εστιατόριο & το μπαρ μας, μαζί με μια σειρά από οργανωμένες παροχές. Στόχος μας είναι να κάνουμε την εμπειρία του κάμπινγκ σας αξέχαστη.

Οι προσφορές μας στο κάμπινγκ για ομάδες είναι μοναδικές!

Όλες οι εγκαταστάσεις μας μας καθιστούν ιδανική βάση για ένα ομαδικό διάλειμμα διακοπών. Αν είστε γκρουπ, μπορούμε να σας κρατήσουμε έναν χώρο αποκλειστικά για εσάς, ώστε να κατασκηνώσετε με τον δικό σας εξοπλισμό (υπνόσακους, σκηνές, τροχόσπιτα ή τροχόσπιτα).

Οι θέσεις είναι όλες δίπλα στην παρθένα αμμώδη παραλία και κάτω από τη φυσική σκιά των ελαιόδεντρων, των εσπεριδοειδών, της μουριάς και των ευκαλύπτων. Αν δεν έχετε δικό σας εξοπλισμό, μπορείτε να κάνετε κράτηση από τις επιλογές μας για ενοικίαση τροχόσπιτου ή σκηνής. Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε ομάδες έως και 100 ατόμων (δωμάτια, τροχόσπιτα, πλήρως εξοπλισμένες σκηνές για 4-6 άτομα). Το πιο σημαντικό είναι ότι προσφέρουμε προσιτές επιλογές τροφοδοσίας που περιλαμβάνουν και τα τρία γεύματα από ένα δελεαστικό μενού με ποικιλία παραδοσιακών ελληνικών πιάτων και νόστιμα σνακ.

Οι ομαδικές κρατήσεις πραγματοποιούνται για τους ακόλουθους μήνες: Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος

ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Ειδικές εκδηλώσεις και υπαίθρια φεστιβάλ

Μπορούμε να οργανώσουμε ζωντανή μουσική, καθημερινές δραστηριότητες, εκδρομές με λεωφορείο και οργανωμένες εξορμήσεις στη φύση.

Μείνετε σε ένα φυσικό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, αλλά ταυτόχρονα κοντά στην πόλη του Γυθείου. Με πλεονεκτήματα για την υγεία σας, την ψυχική όσο και την σωματική άλλα και κοινωνικά οφέλη, το κάμπινγκ είναι ιδανικό για την ομάδα σας, αν επιθυμείτε:

Να προωθήσετε το ομαδικό πνεύμα & τον υγιεινό τρόπο ζωής

Να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση

Να ενθαρρύνετε την εκτίμηση για τη φύση

Να επισκεφτείτε με τα μέλη σας σε ιστορικούς, γεωγραφικούς & αρχαιολογικούς χώρους

Να βιώσετε νέες προκλήσεις και περιπέτειες

Να δημιουργήστε νέες φιλίες

Να χαλαρώστε, να ηρεμήσετε και να αποφορτιστείτε

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Δείτε ακόμη

ΠΕΡΙΉΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

With camper or caravan

FOLLOW US

Find Us on Instagram and See Our Latest Posts

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Newsletter

    Close
    Youtube
    Instagram
    Facebook
    LinkedIn